Cégtörténet

A NeoCon Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-t 1999. októberében magyar magánszemélyek alapították.

1999-ben a NeoCon Kft. logó-partneri szerződést kötött a német speedikon Facility Management AG-vel, majd 2002 első negyedévében megszerezte a speedikonFM AG-tól a partneri hálózat legmagasabb, Kompetencia Központ (Competence Center) minősítését.

NeoCon Kft. 2004-től számos partnerénél alakította ki saját liszensszel rendelkező eszköz-erőforrásgazdálkodási rendszerét.

A cég eddigi működése igazolta az előzetes várakozásokat. Referenciákat tekintve ma Magyarországon, az integrált eszközgazdálkodási rendszerek kialakításának területén, egy vezető üzleti vállalkozásnak számít. A kivitelezett projektek - amelyek elindulását minden esetben komoly pályáztatás, a konkurenciával történő megmérettetés előzte meg - száma ma már jelentősen meghaladja a versenytársak hasonló adatait. A NeoCon Kft. sikerrel vette fel a versenyt hazai nagy informatikai cégek, illetve a nagy tanácsadó cégek által kínált megoldásokkal.

A NeoCon Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nemcsak a megbízások elnyerésében tartja magát sikeresnek, hanem elsősorban arra büszke, hogy ezeket a feladatokat ügyfelek megelégedettsége mellett végezte, illetve végzi jelenleg is.