Esettanulmányok

T-Systems Magyarország Zrt.

2015. januárjában kezdődött el a T-Systems Magyarország Zrt.-nél a cég teljes eszköz és készletkezelési rendszerének bevezetése. A feladatot a NeoCon Kft. alvállalkozóként végezte.

A projekt során egy olyan magas rendelkezésre állású rendszer kialakítására került sor, amely a T-Systems Magyarország Zrt. készlet-, szoftver- és eszközgazdálkodási feladatainak teljes körű ellátását szolgálja, illetve amely képes a szolgáltatást használó felhasználóknak egységes rendszerszolgáltatásokat nyújtani.

A rendszerben több százezres nagyságrendű eszköz és készletállomány logisztikai folyamatok mentén történő menedzselése valósult meg. Négy külső törzsadat rendszerrel és az SAP rendszer MM és AA moduljával, több mint 40 interfész biztosítja a törzsadatok, eszköz és folyamat adatok ütemezett, illetve online átadását. A szállított termék képes a készletek, szoftverek és eszközök egyedi vagy csoportos nyilvántartása mellett azok bevételezésére, mozgatására, hasznosítására, leltározására és kivezetésére vonatkozó logisztikai tranzakciók lebonyolítására, a teljes eszközéletutak kimutatására, valamint az eszközökre vonatkozó gazdálkodási és elszámoltatás feladatok ellátására.

A projekt során a NeoCon Kft. végezte a rendszer rendszertervének kidolgozását, a rendszer paraméterezését, az egyedi és interfész fejlesztések megvalósítását, illetve a Kulcsfelhasználók oktatását. A bevezetés után a rendszert napi szinten 100-as nagyságrendű konkurens felhasználó használja.


Vissza a további esettanulmányokhoz